Ny med SOLIDWORKS?

Skal du eller din virksomhed i gang med at anvende SOLIDWORKS, så brug lidt tid på at undersøge, hvad I har brug for og hvordan SOLIDWORKS skal fungere hos jer, inden kontrakten om køb af licenser underskrives. SOLIDWORKS er ikke billig software og I får størst udbytte af jeres investering, når I køber præcist det I har brug for – det som passer til jeres behov.

Definer jeres behov

Hvad er jeres behov? Hvorfor vil I investere i SOLIDWORKS? Som ved alle andre investeringer er det en god ide at definere, hvad I ønsker at opnå ved købet. Hvilke krav har I til SOLIDWORKS? Hvad er jeres succeskriterier med SOLIDWORKS? Det er godt at have en holdning til det, inden I sætter jer bag skærmen og laver den første 3D model.

Udarbejd en kravspecifikation til at afklare og afstemme hvad I vil med SOLIDWORKSog brug den i forhold til jeres kommende leverandør, så både I og leverandøren har et klart billede af, hvad der skal gøre købet til en succes.

En investering i SolidWorks rækker mange år frem. Gør det rigtigt fra starten!

Jeg vil vide mere…

Find yderligere input og bliv klogere på SOLIDWORKS her på siden. Læs bl.a. om de forskellige SOLIDWORKS produkter, hvordan I skal håndtere gamle tegninger samt krav til hardware og andet software.

Finder du ikke hvad du søger her eller vil du bare hurtigere i mål med dit forarbejde, så kontakt din Solidworks Ekspert direkte for at få sparring og svar på dine spørgsmål.